Haber

Aynı Babası: Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Çifti, 7 Aylık Oğulları Kurt Efe’nin Bir Fotoğrafını Paylaştı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftini biliyorsunuz… İkili, yaşadıkları aşkla hepimizin gözlerinden adeta kalpler çıkartıyorlar. 15 Nisan 2022’de Kurt Efe adını verdikleri oğullarını kucaklarına alan çift, sosyal medyada hiçbir fotoğraf paylaşmamıştı. Ee haliyle, Kurt Efe’nin kime benzediği büyük bir merak konusu olmuştu. Hatta, Kurt Efe bebeğin sarı saçlarıyla babasına benzediği de tez edilmişti. Bugün ise bu argümanları doğrulayan bir fotoğraf geldi.

Başak Dizer Tatlıtuğ, 7 aylık oğulları Kurt Efe’nin Bodrum tatilinde denizle tanıştığı andan bir fotoğraf paylaştı. Maşallah demekten kendimizi alamadık. ?

Hadi gelin detaylara hep birlikte bakalım…

Kıvanç Tatlıtuğ’u biliyorsunuz… Hem oyunculuğuyla hem de güzelliğiyle hepimizin gönlünde taht kuran bir isim kendisi.

2016 yılında modacı Başak Dizer ile dünyaevine giren Tatlıtuğ, yaşadığı aşkla da hepimizin gözlerinden adeta kalpler çıkartmıştı.

15 Nisan 2022’de Kurt Efe adını verdikleri oğullarını kucaklarına alan çift,

Doğumdan sonra, sosyal medyada hiçbir fotoğraf paylaşmamıştı. Ee haliyle, Kurt Efe’nin kime benzediği büyük bir merak konusu olmuştu.

Hatta Tatlıtuğ çiftinin aileleri ve yakın etrafları, Kurt Efe’nin sarı saçlarıyla babasına benzediğini iddia etmişlerdi. Bugün ise bu iddiaları doğrulayan bir fotoğraf geldi…

Başak Dizer Tatlıtuğ, 7 aylık oğulları Kurt Efe’nin Bodrum tatilinde denizle tanıştığı andan bir fotoğraf paylaştı. Maşallah! ?

Siz, nasıl buldunuz pekala tatlılar tatlısı Kurt Efe bebeği? ?

Buyrun yorumlara!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu