Haber

Barış Karadeniz: “13.Cumhurbaşkanı’nın Kemal Kılıçdaroğlu olacağına inancım sonsuz”

MUSTAFA USTASI

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, “İkinci turdan çok umutluyum. Türkiye’nin ihtiyacı olan 13. Cumhurbaşkanının, Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacağına inancım tam” dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci cinsiyet oylamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“GÖVDEYE GİTMEYEN SEÇMENLER İŞTE OLMALIDIR”

Barış Karadeniz dedi ki:

“Bana oy veren, vermeyen tüm Sinoplulara teşekkür ediyorum. Bir dönem daha milletvekili oldum. Sinoplu hemşerilerimi ayırmadan aynı yolda devam edeceğim. 28. Dönem TBMM’de.İkinci cinsiyette güzel olacağını düşünüyorum.Keşke 1.Keşke bu işi tıpta bitirebilseydik ama seçmenimiz bu tür işleri tercih etti.Şimdi görüyoruz ki insanların büyük bir beklentisi varken. Sokakta yürüyorum İkinci türden çok umutluyum.Türkiye’nin ihtiyacı olan 13.Cumhurbaşkanı’nın Sayın Genel Önderimiz Kemal Kılıçdaroğlu olacağına inancım tamdır.Çok sahip çıkmamız gereken bir süreçtir.Tam olarak koruyacağız. Bir de oy kullanmayan önemli bir kesim var onları sandığa davet ediyorum çünkü bu ülkemizin ikinci 100. seçimi. mutlaka sandıkta olur, ülkenin iradesini ortaya koyar. Onu koymak için oy kullanması gerektiğine inanıyorum.”

Kaynak: ANKA / Yerel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu