Dünya

Bybit CEO’su Ben Zhou, Blockchain Life Konferansı’nda Bybit’in vizyonu hakkında konuşacak

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto borsası Bybit, CEO’su ve kurucu ortağı Ben Zhou’nun 27 Şubat’ta (bugün) Dubai’de düzenlenecek Blockchain Life Konferansı’nda konuşacağını duyurdu. Ben Zhou, kripto borsalarının geleceğini değerlendirmenin yanı sıra, Bybit’in blockchain teknolojisinin kitlesel olarak benimsenmesinin önünü nasıl açtığını da tartışacak.

Bybit; Alanında değerli oyuncular, hükümet temsilcileri, uluslararası şirket ve fon yöneticileri, yatırımcılar, gelecek vaat eden start-up ekipleri ve kripto dünyasına yeni girenlerin katıldığı Blockchain Life Konferansı’na da sponsorluk yapmaktadır. Bybit ayrıca platformunu, katılımcıların Ben Zhou ile tanışabilecekleri ve şirketin sürekli artan pazar payı hakkında daha fazla bilgi edinebilecekleri etkileşimli bir stantta sergileyecek.

Bybit CEO’su Ben Zhou konferanstaki konuşmasında, güven dışı sistemlerin kripto para birimleri için neden bu kadar değerli olduğunu açıklayacak. Ayrıca, merkezi borsaların (CEX’ler) merkezi olmayan finansal yapılara nasıl erişip dahil edebileceği konusundaki görüşlerini de paylaşacak. Ben Zhou’ya göre, “Güven dışı finansman, en başından beri kripto paranın ana hedeflerinden biri olmuştur. Sektör ademi merkeziyetçiliğe doğru ilerlerken, bir CEX olarak Bybit’in misyonu, yüksek kaliteli ürünleri ve fırsatlarıyla bireyleri Web3’e yönlendirmektir.”

27 Şubat öğleden sonra Ben Zhou, etkinlik kapsamında düzenlenecek panele katılacak. Ayrıca ziyaretçiler, paneldeki konuşması öncesinde Bybit standında Ben ile 30 dakikalık bir görüşmeye katılarak samimi ve unutulmaz bir deneyim yaşama fırsatı yakalayacaklar.

Bybit, 2018’deki lansmanından bu yana hızla dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri haline geldi. 140 ülkede 10 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı ve 1,26 trilyon dolarlık hacme ulaşan Bybit, Ocak ayında vadeli işlem piyasalarında %14,6 ile bugüne kadarki en yüksek pazar payına sahip oldu.

Bybit, kripto bölümünün baş oyuncusu olarak konumunu daha da güçlendirmek için Dubai’deki şirket merkezini açmaya hazırlanırken bu gelişme doğru duyuldu. Dubai ofisi, Bybit’in piyasadaki en güvenli ve en heyecan verici finansal varlıkları sağlama misyonunu sürdürürken, gelecek odaklı bir yetki alanında dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine daha fazla hizmet vermesini sağlayacak.

 

Bybit Hakkında

Dünya çapında bir kripto para borsası olan Bybit; 2018 yılında, kripto tüccarlarının ultra hızlı eşleştirme motorundan, harika müşteri hizmetlerinden ve çok dilli topluluk desteğinden yararlanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Formula 1’in son İnşaatçılar ve Sürücüler şampiyonu Oracle Red Bull Racing takımı Bybit; NAVI, Astralis, Alliance, Made in Brazil (MIBR) ve Oracle Red Bull Racing Esports espor takımlarının ve Borussia Dortmund futbol grubunun gururlu ortağıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu