Haber

Mersin’de 19 Mayıs kutlamaları yelken şovuyla renklendi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve SporBayram dolayısıyla düzenlenen yelken gösterisi vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yakında açılacak olan Babylon Su Sporları Merkezi’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği yelken gösterisi ile Mersin halkına unutulmaz bir gün yaşattı. Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte Mersin Yelkenli Yatçılık ve Su Sporları Kulübü, Mersin Rota Yelken Sporları Kulübü ve Mersin Marina Yelken Sporları Kulübü üyesi toplam 29 sporcu yaptıkları yelken gösterisi ve 2 sporcu ile izleyenleri etkiledi. uçurtma sörfü gösterisi olan sporcular.

“Bu etkinlikte bulunmaktan gurur duyuyorum”

Yelken gösterisine katılmaktan çok memnun olduğunu ifade eden Cinse Biriç, “Yaklaşık 1 yıldır yelken yapıyorum. Yelken yaptığımda kendimi özgür ve mutlu hissediyorum. Böylesine önemli bir noktada bunu yapıyor olmak da beni ayrıca mutlu etti.” Belediyenin olayı. Gurur duyuyorum. Başta Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi. Yelken gösterisine katılan sporculardan İrem Uğurlu, “Lazer sürüyorum. Çok mutluyum. Uzun zamandır bekliyorduk. Sonunda başardık” dedi.

Uğurlu, büyükşehirde gençler için birçok aktivitenin olduğuna değindi.

Kaan Yüksel ise “Mersin Rota Yelken’de yelkenciyim. Mutluyum. Beni takip edenlere teşekkür ederim. Güzel bir duygu. Arkadaşlarımızla spor yapıyoruz.” – MERSİN

sogutlu-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu