Haber

Muharrem İnce Pendik’te Vatandaşlarla Buluştu

MEMLEKET Partisi Genel Lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Pendik’te vatandaşlarla bir araya geldi. Ülke Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında Pendik halkıyla bir araya geldi. Muharrem İnce, Marmaray yaya alt geçidini kullanarak Gazipaşa Caddesi’ne geldi. Vatandaşlar ellerinde pankartlar ve Türk bayraklarıyla İnce’yi bekledi. Vatandaşlarla birlikte cadde boyunca yürüyen İnce, ardından seçim otobüsünden vatandaşlara seslendi.

“3’A’ İLE ÜLKE AKLI, ADALET VE ETİĞİYLE YÖNETECEĞİZ”

Muharrem İnce yaptığı konuşmada, “Biz terör örgütleriyle işbirliği yapmayız. Partimizde sağda mısınız, solda mısınız? Biz ne sağdayız ne solda. Biz Atatürk’ün yolundayız. Bizim yolumuz bu” .Bu ülkenin gençlerine iş bulacağız.Ülkenin gençleri ucuz et yiyecek,ucuz süt içecek,ucuz balık yiyecek.Yumurta yiyecek,peynir yiyecek.Bu ülkenin çocukları iyi okullara gidecek. Kaliteli eğitim olacak Bilimsel laik parasız eğitim olacak Mültecileri sokakta bırakmayacağız Hepsini göndereceğiz Milli gelirimizin yüzde 2’sini tarıma yüzde 5’ini tarıma yüzde 5’ini ayıracağız Ar-Ge’ye İsrafı Bitireceğiz Merkez Bankasını Bağımsız Yapacağız Kurumları Otonom Yapacağız Eğitimin Kalitesini Arttıracağız Önce Umut Vereceğiz Gençler Yurt Dışına Gidecek Siz Eğitiminizi İyileştireceksiniz. yüksek lisans yap ama ülkene dönersin gitmek yok bu ülke bizim. 3’A ile ülkeyi yöneteceğiz. Akıl, adalet ve ahlak. Bilim, nano teknoloji demeye devam edeceğiz. Uzay demeye devam edeceğiz. Hukuku yöneteceğiz. ” söz konusu.

“PAZARTESİ CHP’DEN ÇIKACAKLAR”

İnce konuşmasına devam ederek, “İlk 4 sıra CHP’den. Diğerleri Deva’dan, Gelecek’ten, Saadet’ten. CHP’de 40 yıllık işim var. Ancak listelerde 77 kişi var. Her türlü kadro var. Onlara oy vereceksiniz Pazartesi günü seçilecekler Pazartesi günü CHP’den ayrılacaklar Memleket partisini kurmasaydım CHP’li olsaydım Çankaya’da oturuyor olurdum Sadullah var Dördüncü sırada Ergin.Ben Sadullah Ergin’e oy vermem.Pazarlık bitmez.Meclis listelerini verdi.Sırada Bakanlık,sırada ihaleler.Var.Ver Allahım ver.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu