Haber

Murat Kurum Beşiktaşlı esnafı ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş ilçesindeki esnafı ziyaret etti. Kurum, esnafla yaptığı görüşmede vatandaşların mülkiyet konusundaki şikâyetlerini dikkate alacaklarını ve mülkiyet haklarını koruyacaklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş ilçesindeki esnafı ziyaret etti. Murat Kurum’a ziyaretinde AK Parti İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın, AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım Turan, Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkanı Adayı Av. Serkan Toper’e MHP Beşiktaş İlçe Başkanı Abdülkadir Öztürk, AK Parti Beşiktaş İlçe Kadın Kolları Başkanı Melahat Var ve AK Parti Beşiktaş İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melike İlkay Ergül eşlik etti. Ulaşımdaki artışlarla ilgili soruyu yanıtlayan Kurum, “Artışı durdurun, indirim yapacağız, indirim yapacağız. Vatandaşımız ne isterse o olacak. Zor gününde vatandaşımızın yanında olacağız dedik ve yaptık” dedi. “

“Vatandaşlarımızın İstanbul’da mülkiyet sorunu yaşamamasını istiyoruz.”

Esnaflarla yaptığı sohbette mülkiyetle ilgili soruları yanıtlayan kurum, “Vatandaşlarımızın İstanbul’da mülkiyet konusunda hiçbir sıkıntısı, sorunu yaşamamasını istiyoruz. Bakanlığımız döneminde vatandaşlarımızın mülk edinme konusunda her türlü desteğini sağladık. Kendi mülkiyetimiz altındaki alanlar, burada da Büyükşehir mülkü, vatandaşlarımızın yıllardır bu konuda yaşadığı Büyükşehir Belediyesi’nin mülkündedir.” Tapu tahsisi veya belgeler yoluyla bir mülkiyet hakkı varsa, mülkiyet hakkını koruyacağız ve oradaki dönüşüm süreçlerini de el ele vererek yöneteceğiz inşallah. Bunu İstanbul’un her yerinde yapmak istiyoruz. Çünkü İstanbul’un deprem riski var. İnşallah bu deprem riskini sizlerle birlikte ortadan kaldıracağız. Çok çalışalım. 31 Mart. “İstanbul’daki bu çileyi, bu karışıklığı, bu sorunları ortadan kaldırmak için sizlerle ve tüm belediye başkanlarımızla birlikte gelip hizmet edeceğiz. Gerçekleri masaya koyacağız. Hep birlikte gerçeğin etrafında bir arada olacağız. Çözümü birlikte bulacağız” dedi.

“Olimpiyat altyapısını İstanbul’un her mahallesinde hayata geçireceğiz”

Kendi işini kuracak gençlere destek vereceklerini belirten Murat Kurum, “İnşallah Büyükşehir Belediyesi olarak iş kurma imkanları ve eğitiminize destek anlamında birçok destek paketi sunacağız. Sokakta, kütüphanede, dersliklerde her alanda memnun ve güvenli. Spor yapabileceksiniz, İstanbul’da bir olimpiyat şehrinin altyapısı kurulacak.” İnşallah bunu her mahallemizde hayata geçireceğiz” dedi.

Geç kalan çocuklarla ilgili pek çok güzel haberlerinin olduğunu belirten Kurum, bu güzel haberlerin yarım bırakılmayacağını, gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

“Ulaşımda artış değil, azalma yapacağız”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, esnafı ziyaretinin ardından vatandaşlarla buluştu. Bir vatandaş sordu: “Bu İETT artışları ne olacak?” Soru üzerine Kurum, “Artışı durdurun, indirim yapacağız, indirim yapacağız. Vatandaşımız ne isterse olur. Sıkıntılı anında vatandaşın yanında olacağız dedik ve yaptık. Konut yapacağız dedik, yaptık. Sözümüzü tuttuk. İstanbul’da ne biz ne de esnaf, “Ne emekliyi, ne genci, ne de yaşlıyı çaresiz bırakmayacağız” dedi.

“Dikey bahçeleri geri getireceğiz”

Kendisini takip eden basın mensuplarına çiçek dağıtan Murat Kurum, esnaf ziyaretini, “İstanbul’un her yerini yine bu tür çiçeklere benzeteceğiz, dikey bahçeleri geri getireceğiz. Mahalleleri açacağız” diyerek tamamladı. bahçeler.” – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu