Teknoloji

Steam’de 1 yılınız nasıl geçti? 2022 özetinizi görebileceğiniz Steam Replay hazır!

2022 yılının bitmesiyle birlikte PC oyun mağazası Buhar diğer hizmetlerle birlikte yıllık özet kervanına da katıldı. Valve, Steam kullanıcıları için bir yıl boyunca hangi oyunları oynadıklarını ve her oyunda ne kadar zaman harcadıklarını gösteren yeni bir güncelleme yayınladı. Steam Tekrarıtanıttı.

Şirket blog gönderisinde şöyle yazıyor: “İster en iyi yılınız, ister unutmak istediğiniz bir yıl olsun, oyun oynamak (umarız!) güvenilir bir şekilde eğlenceli bir kaçamaktı. Bu yılki en iyi oyunlarınızdan oyunla nasıl zaman geçirdiğinize kadar, Steam Replay ile 2022’de Steam’deki zamanınız günün bir kısmıdır.Özeti sunuyoruz.

Steam Replay Nasıl Açılır?

Steam Replay’e erişmek için Steam hesabınızda oturum açmanız yeterlidir. Burada Steam Replay sayfasını görebilir ve 2022’de oynadığınız oyunların kategorize edildiği çeşitli bölümleri görüntüleyebilirsiniz. sayfada ” Oyun zamanı” ve ” Oynatılan Oturumlar” İstatistikleri, aya göre oyun sürelerini, klavye ve fareye karşı denetleyici kullanımını, günlük en uzun oyun süresini ve Steam topluluğunun geri kalanıyla alışkanlıklarınızın karşılaştırmalarını bulabilirsiniz. Ayrıca VR veya Steam Deck cihazları kullananlar için özel bölümler de vardır. .

Steam Tekrar Özeti Nasıl Paylaşılır?

Kişisel Steam Tekrar özetinizi paylaşmak için, sayfanızın görünürlüğünü varsayılan Özel ayarı yerine Herkese Açık veya Sadece Arkadaşlar olarak ayarlamanız gerekir. Sosyal medyada paylaşabileceğiniz toplam özeti içeren sahneyi de kaydedebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu