Yaşam

10 hafta içinde lotodan ikinci kez 1 milyon kazandı

ABD’deki Massachusetts Eyalet Piyango Oyunları, Christine Wilson isimli kadının 10 hafta içinde iki kez 1’er milyon dolarlık lotoyu kazandığını açıkladı. Kurum, Wilson’ın ilk ödülün bir kısmıyla araba aldığını, ikinci ödülü ise birikim olarak değerlendireceğini söyledi.

Sky News haber sitesinin aktardığına göre, Wilson’ın 10 dolarlık bir biletle ‘100X Cash’ isimli piyango oyununu oynadığı, son ödülünü de buradan kazandığı ifade edildi. Wilson, şubat ayında da 50 dolar değerindeki biletle ‘Lifetime Millions’ (Ömürlük Milyonlar) isimli piyango oyununu oynamış, buradan da 1 milyon dolar kazanmıştı.

650’ŞER BİR DOLAR ÖDEME YAPILDI

Wilson, her iki piyango ödülünü de paranın tamamını alabileceği şekilde taksitler halinde değil, tek seferde almak istedi. Bu sebeple, kendisine 650 bin dolarlık ödemeler yapıldı.

Wilson, ödülü ilk kazandığında, bu paranın bir kısmını yeni bir araba almak için kullanmayı planladığını söylemişti. Wilson, son piyango ödülünü biriktireceğini belirtti. Öte yandan, Wilson’ın bileti satın aldığı dükkan da kazanan bileti sattığı için 10 bin dolar bonus alacak. Wilson, kazanan ilk biletini ise aynı kasabadaki farklı bir dükkandan almıştı.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu