Haber

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bisikletle Seçime Koşuyor

Antalya’nın bir ilçesinde bağımsız belediye başkanı adayı olarak öne çıkan Osman Bülüç’ün olağanüstü seçim çabaları sosyal medyanın gündemi oldu. Gündüzleri bisikletiyle gazete dağıtarak geçimini sağlayan Bülüç, akşamları ise bisikletiyle mitinglere ve hatta düzenlediği konvoylara katılıyor. İzleyici kitlesi her geçen gün artan Bülüç, “Geçen gün büyük bir konvoy yaptım. O konvoya gelenler bana oy verselerdi zaten kazanırdım” diyerek diğer adayları da korkuttu.

Antalya’nın Serik ilçesinde ilçenin tek bağımsız adayı olan 48 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Osman Bülüç, gazete dağıtarak geçimini sağlıyor. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Serik belediye başkanlığına bağımsız aday olan Bülüç’ü, ailesiyle birlikte aldığı kararla diğer adaylardan ayıran özelliği, olağanüstü seçim çalışmasıdır. Bülüç gündüzleri gazete dağıtıyor, gittiği her kapıdan oy istiyor, akşamları ise mitingler düzenliyor. Bülüç, düzenlediği konvoylara da bisikletiyle gidiyor. Sosyal medyada adından söz ettiren bağımsız aday, her geçen gün artan kitlesiyle diğer adaylara gözdağı veriyor.

“Konvoya gelenler oy kullansaydı ben kazanırdım”

Bülüç, “Serik’te yapılamayanı yapmak için belediye başkanlığına talip oldum” diyerek, ailesiyle birlikte aldığı kararın ardından böyle bir karara vardığını sözlerine ekledi. Mitinglerde bayrak salladığını, çay dağıttığını ve uzun yıllar garsonluk yaptığını belirten Bülüç, “Serik’te görev yapan belediye başkanları ilçeye sahip çıkmıyor, hizmet vermiyor, verdikleri sözleri tutmuyorlar. Aday oldum. Serik’te çok büyük sorunlar var. Aday olduğumdan beri bu böyle.” Konvoylar, mitingler düzenleyerek halkla birlikte vakit geçiriyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Hepsi bana sarıldı. Bisikletle gazete dağıtmayı seviyorum. Amacım işimi yapıp bisikletli vatandaşlarımızı kucaklamak. Onlara gazetelerimi verip sorunlarını dinliyorum. Onlar da beni seviyorlar. Amacım Serik’i onlarla birlikte korumak. Halk beni sevdi ve kucakladı. Bana verilen destekle bu yolculuğa başladım. 33 yıldır Serik’te geziyorum. Başta esnaf olmak üzere herkes beni tanıyor. İnsanlarla çok diyalogum var. Biz oy verdik, halk karar verdi. Ben onlarım. “İnancım sonsuz. Geçen gün büyük bir konvoy yaptım. O konvoya gelenler bana oy verselerdi aslında kazanırdım. Allah büyüktür” dedi. – ANTALYA

amasra-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu