Haber

MGU en az lise mezunu işçi alıyor! Başvuru için son 3 gün…

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) bendi uyarınca Güvenlik Görevlisi, Temizlik Görevlisi, Büro Çalışanı, Teknisyen, Teknisyen, Mimar ve Programcı ekiplerine işçi alacağını duyurdu. Ortadan en az lise mezunu adaylara istihdam sağlayacağını açıklayan üniversite, yeniden adaylardan en az 60 KPSS puanı istiyor. İşte ilanla ilgili diğer tüm detaylar…

BAŞVURU TARİHİ VE YÖNTEMİ

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi işe alım başvuruları 27 Aralık 2022 ve 10 Ocak 2023’ten itibarenbugüne kadar devam edecek.

Aday üniversite ( http://www.mgu.edu.tr) web sitesindeki başvuru formunu eksiksiz doldurarak. https://personelilan.mgu.edu.tr” e-devlet şifresi ile internet adresi üzerinden başvuru yapacak.

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. Çeşitli kanun hükmünde kararnamelerle kamu görevinden ihraç edilenler başvuramaz.

3. “Sözleşmeli Personel Alımına İlişkin Esaslar”ın Ek 1’in (b) bendine eklenen; “Sözleşmeli personelin hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmeleri nedeniyle sözleşmelerinin kurumlarca feshedilmesi veya sözleşme süresi içinde sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedilmesi halinde, sözleşmeli personel kadrolarına tekrar atanamazlar. kamu kurum ve kuruluşları, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe.” kararına aykırı olamaz.

4. Belirtilen eğitim kademelerinden birinden mezun olmak, gerekli nitelikleri taşımak ve belgelemek.

5. Adayların ilgili 2022 KPSS(B) küme puan türüne sahip olmaları gerekmektedir.

6. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan aylık veya yaşlılık aylığı almamak.

7. Sadece bir başlık kodu için başvurulacaktır. Birden fazla başlık kodu için başvuru yapılması durumunda tüm başvurular geçersiz sayılacak ve değerlendirilmeyecektir.

8. Adaylar ile hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen kuralları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içinde feshedilecektir.

9. Başvuranlar, Üniversitenin ihtiyaç sahibi birimlerine atanır.

10. 2022 KPSS sınavına girişte lisans düzeyi için KPSSP3, ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve lise düzeyi için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Adayların KPSS puanlarının başvurulan ilan kodunda aranan eğitim şartına uygun olması gerekmektedir.

RESMİ DUYURU METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu