Haber

Türkiye’nin önde gelen seyahat sitesi ENUYGUN 15. yılını kutluyor

 
Türkiye’nin cumhurbaşkanlığı seyahat sitesi ENUYGUN

15’inci yılını kutluyor

 

Türkiye’nin önde gelen teknoloji kuruluşlarından ENUYGUN, 15. yılını özel indirimlerle kutluyor. 2008 yılında startup olarak faaliyete geçen ve şu anda Türkiye’nin lider seyahat sitesi haline gelen ENUYGUN, global markası WINGIE ile 156 ülkede 6 dilde ayda 20 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyor. 4 kişiyle başlayıp 15 yılda 400 çalışana ulaşan ENUYGUN’un 20. yıl hedefi dünyanın en büyük 5 seyahat pazarı arasında yer almak.

Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı seyahat sitesi ENUYGUN 15. yılını kutluyor. Seyahat sektöründe tüketicilerin uygun fiyatlı bilet arayışına cevap veren bir yazılım çözümü olarak 2008 yılında kurulan ENUYGUN, geçtiğimiz dönemde yeni ürün ve gelişmelerle hizmet içeriğini, kalitesini ve yaygınlığını artırmıştır. Startup olarak yola çıkan şirket, uçak ve otobüs bileti satışlarına otel rezervasyonu, araç kiralama ve transfer hizmetlerini de ekledi. Seyahat düzenlemeleri için gereken tüm detaylı araştırma, karşılaştırma ve satın alma işlemlerini tek bir web sitesi üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirme olanağı sunan ENUYGUN, geliştirdiği algoritmalar ve yapay zeka tabanlı akıllı ile seyahat sektörünü dönüştürerek liderliğe yükseldi. çözümler.

ENUYGUN Sigorta ve ENUYGUN Finans aracılığıyla kullanıcılarını sigorta ve finans ürünleriyle buluşturan ENUYGUN, ihtiyaç duyulan birçok çözüme tek platformdan kolay, güvenli ve avantajlı bir şekilde erişim sağlıyor.

Global arenada konumlanan ve her geçen gün büyümeye devam eden ENUYGUN, 2016 yılından itibaren global markası WINGIE ile yurt dışı bilet satışlarına devam etmektedir.

K Ingie Enuygun Grubu CEO’su Çağlar Erol; “4 kişiyle yola çıkan ENUYGUN, şu anda 400’e yakın çalışanı olan bir şirket. 20 milyondan fazla kullanıcı ve 10 milyondan fazla uygulama indirmesiyle seyahat segmentinde öncüyüz. Geliştirdiğimiz algoritmalar ve yapay zekaya dayalı akıllı çözümlerimizle seyahat sektörünü dönüştürmeye devam ediyoruz. ChatGPT tabanlı ilk seyahat asistanı ENBot’u sadece Türkiye’de değil, dünya seyahat bölümünde de hizmete sunduk. Sahip olduğumuz teknolojiyle Türkiye’de bir ilk olan Akıllı Transfer’i makine öğrenmesi ile geliştirip kullanıcılarımızın hizmetine sunduk. Global markamız WINGIE ile 6 dilde hizmet vermekteyiz. 2028 yılına kadar dünyanın en büyük 5 seyahat pazarından biri olma hedefimize doğru hızla ilerliyoruz. Ülkemizde kazandığımız tecrübe ve başarıları dünyaya taşımak istiyoruz. “Küresel arenadaki kullanıcıların seyahatlerini mükemmel bir şekilde planlayabilmeleri için bir araç olmak istiyoruz” dedi.

15. yıla özel büyük indirimler

15’inci yılını büyük indirimlerle kutlayan ENUYGUN, 1.000 TL ve üzeri uçak biletlerinde 250 TL, 3 gün ve üzeri araç kiralamalarda 500 TL, 3.000 TL üzeri otel rezervasyonlarında ise 750 TL indirim sunuyor. taşınabilir uygulaması. 15’inci yıla özel kampanya, 16 Kasım’a kadar geçerli olacak ve yılın son gününe kadar yapılacak seyahatleri kapsayacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu