Haber

Keçiören Belediyesi’nden Deprem Bölgesinde Kentiçi Ulaşım Hizmeti

Keçiören Belediyesi tarafından deprem bölgesine gönderilen otobüsler, şehir içi ulaşımda değerli bir hizmet gerçekleştiriyor. Belediyenin görevlendirdiği şoförler, bölgede görev yapan arama kurtarma ekipleri, vardiya değişimlerinde asker, jandarma ve polisi görev noktalarına ulaştırmak için onlarca sefer düzenliyor.

Öte yandan bu otobüslerle deprem bölgesinden farklı illere gitmek isteyen vatandaşlar da şehirlerarası ulaşımın sağlandığı noktalara götürülüyor.

Deprem bölgelerinde görev yapan tüm kamu emekçileri ve sivil vatandaşlara ulaşım hizmeti verdiklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Devlet ve millet olarak yaralarımızı sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Deprem bölgesindeki en değerli çalışmalarımızdan biri de ulaşım hizmetimizdir. Bu noktada kaynaklarımızı seferber ettik. Ayrıca insan hayatı dolu tırlar, iş makinaları, cenaze araçları, otobüsler, jeneratörler, portatif aşevleri, aşevleri, çöp kamyonları, teknik elemanlar, servis elemanları, portatif yatakhaneler gibi onlarca hizmetimiz ile bölgedeyiz. çadırlar, ısıtıcılar, elektrik kabloları, aydınlatma sistemleri. dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

yesilhisarhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu